#managementondersteuning  #ordeopzaken  #snelschakelen

Arrowescape = Angelique Pijl-Ummels

Zeg je Arrowescape, dan zeg je Angelique Pijl-Ummels. Zij is jouw sneeuwketting op gladde wegen, het wagentje waar alle boodschappen in passen, de stok die de tent overeind houdt, oftewel: directie- en managementondersteuner pur sang. Een korte kennismaking met deze energieke alleskunner, die ondernemers infecteert met haar enthousiasme!

Uhh … Arrowescape?

‘Mijn bedrijfsnaam is een woordgrapje. Een combinatie van narrow escape (‘op het nippertje’) en mijn achternaam, Pijl (arrow). Geeft meteen aan waar ik voor sta: zit je als ondernemer met de handen in het haar, dan breng ik de boel op orde. Want dat is waar ik goed in ben en echt blij van word.’

Waarom zouden ondernemers jou bellen?

‘Een beetje ondernemer kan natuurlijk alles prima zelf. Maar wil je alles ook altijd zelf blíjven doen? Als je jouw kwaliteiten beter kunt inzetten dan aan het geneuzel eromheen, dan kom ik in beeld. Ik ben een regeltante, kwartiermaker, verbinder en puinruimer. En lekker Rotterdams: handen uit de mouwen en what you see is what you get.

En als je niet aan het werk bent?

‘Dan zou je me zomaar hardlopend tegen kunnen komen. Gek ben ik ook op bloemen, kunst en champagne. En New York! Energiek, hectisch, efficiënt, verrassend: past wel bij mij …’

Arrowescape - Angelique Pijl

“Met een enorme voortvarendheid en een niet te stuiten enthousiasme pakt Angelique haar werkzaamheden op. Deze worden in een zeer hoog tempo goed en vakkundig uitgevoerd. Angelique verzandt niet in futiliteiten, maar weet steeds feilloos tot de kern door te dringen.”
Jolanda Bergwerff