#managementondersteuning  #ordeopzaken  #snelschakelen

Dít doet Arrowescape

Met Arrowescape haal je structuur, overzicht, rust en inspiratie in jouw organisatie. Angelique staat altijd voor je klaar. Op locatie of op afstand, je zegt het maar. Met een breed pakket professionele diensten ondersteunt zij jou waar ze maar kan.

Arrowescape is een graag geziene redder in nood voor de meest uiteenlopende bedrijven en ondernemers. Ook voor jou kan Arrowescape uitkomst bieden. Want dat de dingen zijn zoals ze zijn, wil niet zeggen dat ze zo zullen blijven.

Managementondersteuning

Behoefte aan een frisse blik op jouw organisatie en bedrijfsprocessen? Aan iemand die jouw wensen in concrete acties vertaalt? Iemand aan wie je heel veel ondersteunende diensten kunt delegeren? Arrowescape biedt de extra handjes die je zo nodig hebt als het bijvoorbeeld gaat om het:

– bijhouden van de debiteuren- en/of crediteurenadministratie;
– opzetten van een overzichtelijk archiveringssysteem;
– maken en verzenden van correspondentie, ondersteunen telefonische helpdesk;
– regelen van relatiegeschenken of kerstpakket;
– beheren van agenda’s, opzetten en beheren van procedures;
– organiseren van evenementen, boeken en organiseren van zakenreizen.

Computer -en website ondersteuning

Een actuele website trekt meer bezoekers en een regelmatige nieuwsbrief versterkt het contact met de klant. Dat weet je zelf natuurlijk ook wel. Geen tijd om zelf de website en/of nieuwsbrief te onderhouden? Laat Arrowescape dat dan voor je opknappen. Elke week, elke maand, of eens per jaar. Bij jou op de zaak of op afstand. Alles kan. Als buitenstaander ziet Angelique meteen of jouw webteksten en/of nieuwsbrieven begrijpelijk zijn voor potentiële klanten. Da’s handig. Net als haar hongerige interesse in de ongelimiteerde mogelijkheden van computers. Waar ze je graag over bijpraat. Doe er je voordeel mee!

Personeel en organisatie

Heb je het idee dat jouw secretariaat op sommige onderdelen wel wat efficiënter kan werken? Maar ontbreekt het je aan tijd om de medewerkers daarin te begeleiden? Arrowescape is ook inzetbaar voor (één-op-één) coaching van mensen in ondersteunende functies. Dankzij haar brede expertise en sterke communicatieve vaardigheden is Angelique daar de aangewezen persoon voor. Dat geldt ook voor het zorgvuldig werven, selecteren en inwerken van nieuwe medewerkers voor administratieve, secretariële en andere ondersteunende functies.

Kan niet wachten?

Gun jezelf dan Arrowescape! In een persoonlijk gesprek vertelt Angelique hoe ze te werk gaat en stemt ze jouw wensen en haar mogelijkheden op elkaar af. Je kunt haar inhuren voor projecten van één dagdeel per maand tot projecten van meerdere dagen per week. Geruststellend vooruitzicht toch?

“Angelique is van veel markten thuis en kan dus overal induiken. Computerprogramma’s, drukwerk, kantoorinrichting: alles wat van belang is voor een modern kantoor pakt ze op. Daarnaast heeft ze een duidelijke visie over effectief samenwerken en de rol en de plaats van het secretariaat in de organisatie.”
Annemieke Meijler
“Energieke, enthousiaste en efficiënte officemanager. Breed inzetbaar en bovenal een zeer gewaardeerde collega.”
Abbenbroek Bouwmanagement BV

Arrowescape - Angelique Pijl

Bel of mail gerust!
Angelique staat open voor een kennismakingsgesprek waarin uw wensen naast haar mogelijkheden worden gelegd. Neem gerust contact op!