Wie gingen u voor?

Wilt u ook ervaren hoe Angelique haar werkzaamheden aanpakt?

Bel gerust met één van haar opdrachtgevers. Zij vertellen u graag over haar gedreven aanpak van de werkzaamheden, haar enthousiasme en flexibele instelling.

Onder portfolio vindt u de meest recente opdrachtgevers van Angelique.

dienstverlening

Arrowescape managementondersteuning biedt een breed pakket professionele diensten op het gebied van managementsupport, computer- & website ondersteuning en personeel & organisatie.

In een persoonlijk gesprek vertelt Angelique graag over haar werkwijze waarbij uw wensen en haar mogelijkheden worden afgestemd. Ze is in te huren voor projecten van één dagdeel per maand tot projecten van meerdere dagen per week.


* Managementondersteuning

Angelique is inzetbaar voor tal van secretariële werkzaamheden zoals:

- bijhouden van de debiteuren- en/of crediteurenadministratie
- opzetten van een overzichtelijk archiveringssysteem
- maken en verzenden van correspondentie
- ondersteunen telefonische helpdesk
- regelen van een relatiegeschenk of kerstpakket
- beheren van agenda's
- opzetten en beheren van procedures
- boeken en organiseren van zakenreizen
- organiseren van evenementen


* Computer- & websiteondersteuning

Ongetwijfeld weet u dat een website die up-to-date is meer bezoekers trekt en dat een regelmatige nieuwsbrief uw contact met de klant versterkt. U heeft misschien niet de kennis en/of de tijd om dit zelf te doen. Angelique kan dit werk voor u uit handen nemen vanuit huis of op locatie. Voor sommige bedrijven is dat elke week, voor andere eenmaal per jaar. Bijkomend voordeel: Angelique ziet als buiten- staander onmiddellijk of de tekst begrijpelijk is voor de potentiële klant. Tevens vindt Angelique het een uitdaging om uit te leggen wat de mogelijkheden met de computer zijn.


* Personeel & Organisatie

Angelique is door haar jarenlange ervaring en haar communicatieve vaardigheden sterk in het coachen van mensen. U kunt haar expertise inhuren voor het zorgvuldig werven, selecteren en inwerken van nieuwe medewerkers voor administratieve, secretariële en andere ondersteunende functies.


* Training & Opleiding @GigaKids

Naast genoemde werkzaamheden biedt Angelique ook typeles in groepsverband of privéles voor basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN